"A jó design segít, a rossz design bénít"

DesignDonum Formatervező stúdió segít ötlete megvalósulásában. Tervezőink több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a 3D tervezés, látványtervezés, prototípus- és termékfejlesztés, ipari termék-és formatervezés területeken.

mit csinál egy formatervező
formatervezés, 3d modellezés, látványtervezés
previous arrow
next arrow
Slider

DesignDonum misszió


Az üzleti siker elérése jó tervezéssel valósítható meg.A DesignDonum funkcionális és esztétikus termékek fejlesztésére törekszik. Úgy véljük, hogy bármely sikeres termék megtervezéséhez meg kell érteni, hogyan lehet hatékonyan előállítani a terméket a gyártás előtt.

A Designdonum kreatív, megoldás-fókuszú dizájn cég.Célunk, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk az ipari termék- és formatervezés, Cad tervezés, 3D látványtervezés és design területén. Fontos számunkra a megrendelő, akivel partneri viszonyban tudunk valami újat alkotni. Szolgáltatásaink között szerepel a termék, bútor, jármű, orvostechnikai termékek tervezése, prototípus gyártás, formatervezés és 3D látványtervezés, modellezés.

9

ÉV

17

DÍJ

745

CSÉSZE KÁVÉ

349

PROJEKT

Szolgáltatásaink


A formatervezés vagy dizájn az iparművészeten belül mindazon tevékenység, amely az iparilag előállított tárgyi világ formai-esztétikai kialakításával foglalkozik. A formatervezés ötvözi az esztétikát, a formát, a funkcionalitást, és innovatív módon kiemeli a tárgyak egyedi tulajdonságait.

Ipari termék-, és Formatervezés

Az ötlettől a termékig. Célunk, hogy teljeskörű támogatást adjunk egy ötlet megvalósulásához. Segítünk, ötlete megvalósulásában, tervezőink több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a 3D látványtervezésben, Cad prototípus- és termékfejlesztésben.

Prototípus tervezés

Vállaljuk kísérleti termékek tervezését, prototípusok elkészítését. Stúdiónk segítő kezet nyújt új termékek tervezésében, fejlesztésében és a gyártás előkészítésében.

Branding és arculattervezés

A meghatározó arculat elengedhetetlen egy cég életében, célja a figyelem megragadása és az azonosíthatóság. Legyen szó egy logóról vagy teljes arculatról, fontos az átgondolt és tudatos tervezés.

Járműtervezés

Gépjárművek, közúti, mezőgazdasági járművek, speciális felépítmények, pótkocsik, hajó és gépszállító felépítmények, elektromos hajtású járművek tervezése, fejlesztése. Büszkék vagyunk arra, hogy portfóliónkban ezen a területen is felmutathatunk megvalósult projektet.

Webdesigntervezés és weboldal tervezés

A social media jelenlét mellett elengedhetetlen egy cégnek a saját weboldal, ami, mint egy online névjegykártya strukturáltan bemutatja a céget és annak tevékenységét.

Vizio ásványvíz design palack elkészítése

Csomagolástervezés

Az eladások során nagyon fontos szerepet tölt be egy terméknek a csomagolása. Sok esetben ez vonja fel a vásárló figyelmét a termékünkre, amit aztán kézbe vesz, hogy közelebbről megismerhessen.

Display tervezés

Egyedi papír display, pos display, árukínáló display terméktervezése. Az egyedi, igény szerint formatervezett kínálók kiemelik az Ön márkáját a többi közül és képesek emlékezetes hatást elérni a fogyasztóban. A display tartóssága hosszú, így hosszútávra lehet vele tervezni.

Burkolattervezés

A megfelelő minőségű egyedi burkolatok elkészítése, kivitelezése a tervezéssel kezdődik. Felmérjük és meghatározzuk a megfelelő burkolat kialakításának módját a tervadatok (felhasználási hely és körülmények, a használat-, tervezett igénybevétel típusa, alapfelület minősége), illetve a megrendelő igényi alapján. Ezt követően készítjük el a látványterveket.

3D Látványtervezés, modellezés

Rendezvényhelyszínek, stand tervezés, irodabelsők tervezése, belsőépítészet, építészeti látványterv készítés. Fotórealisztikus képet kaphat arról, hogy milyenek lesznek a valóságban az Ön által elképzelt terek. A 3d tervezés előnye, hogy képet kaphatunk a végeredményről anélkül, hogy a tényleges munka megkezdődne.

Portfóliónk


Miért mi?
A DesignDoum közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari formatervezés terén. Ez idő alatt rengeteg termék létrejöttét kísértük végig az ötlet megszületésétől a piacra kerülésig. Diplomás formatervező csapatunk folyamatos kommunikációban együtt gondolkodva, a megrendelő igényeit figyelembe véve alakítja ki a végleges koncepcióterveket. Ezt követően igény szerint a gyártás folyamatát is végigkíséri.

TOVÁBB A REFERENCIÁKHOZ

Kapcsolat


Mutasd be részletesen az ötleted vagy egyeztess időpontot és gyere be a stúdiónkba egy személyes konzultációra!

ELMONDOM AZ ÖTLETEM