Formatervezés

Az ötlettől a termékig.
A formatervezés az iparművészeten belül azon tevékenység, amely az iparilag előállított tárgyi világ formai-esztétikai kialakításával foglalkozik. Célunk, hogy teljeskörű támogatás adjunk egy ötlet megvalósulásához.

Csomagolástervezés

Az eladások során nagyon fontos szerepet tölt be egy terméknek a csomagolása.  Sok esetben ez vonja fel a vásárló figyelmét a termékünkre, amit aztán kézbe vesz, hogy közelebbről megismerhessen.

Branding és arculattervezés

A meghatározó arculat elengedhetetlen egy cég életében, célja a figyelem megragadása és az azonosíthatóság. Legyen szó egy logóról vagy teljes arculatról, fontos az átgondolt és tudatos tervezés.

HOGYAN DOLGOZZUNK?

 • KONZULTÁCIÓ
  Személyes találkozó, skype vagy telefonos beszélgetés alkalmával tisztázzuk az érdeklődő elképzeléseit. Ez a tervezés előtt a legfontosabb része a munkánknak, hogy megismerjük a pontos feladatot, ami alapján elkészítjük az árajánlatot.
 • ÁRAJÁNLAT/ÜTEMEZÉS
  Az első konzultációt követően készítjük az árajánlatot, határidőkkel. Az ajánlat elfogadás után kerül sor a szerződéskötésre és – igény esetén – a titoktartási szerződésre.
 •  TERVEZÉS I.
  A tervezést alapos kutatás előzi meg, ezt követi a közös ötletelés és az első vázlatok elkészítése, figyelembe véve a megvalósításhoz szükséges feltételeket.
 • KORREKTÚRA
  Az ügyfélnek természetesen lehetősége van 2-3 korrigálásra. Kiválasztásra kerülnek a legmegfelelőbb irányok, amelyek mentén folytatjuk a munkát.
 • TERVEZÉS II.
  A korrekcióknak megfelelően fejlesztjük és tökéletesítjük a kiválasztott koncepciókat. Végleges 3D terveket, rendereket, realisztikus látványterveket, műszaki rajzokat készítünk.
 • ÁTADÁS
  A prezentációt követően átadjuk a tervdokumentációt, a kért formátumban.
Mit csinál egy ipari formatervező?

IPARI TERVEZŐ / TERMÉKTERVEZŐ

Fogyasztási elektronikát, autókat, építőipari gépeket tervez. Az ipari formatervezők , más néven terméktervezők , mindenféle iparághoz és célhoz tervezhető terméket fejlesztenek. A prototípus, a tesztelés és az iterálás révén termékeket hoznak életre. A tervezés során figyelembe veszik a termék funkcióját, formáját és ergonómiáját is. Ezek használata a számítógéppel segített tervezés (CAD) programok, mint például az AutoCAD vagy SolidWorks használatával létrehozzák a 3D modelleket és terméket.

Az ipari tervezők létrehozzák:
- Fogyasztási és háztartási cikkeket,
- Autókat, kerékpárokat, repülőgépeket
- Fogyasztói hardver és elektronikai készülékeket,
- Orvosi eszközöket
- Gépeket

Képességek:3ds Max Design, AutoCAD, SolidWorks, AcceliCAD , MathCAD , Catia , Ansys

3D tervezés
Termékfejlesztés

Lépjen velünk kapcsolatba!


Amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén