Formatervezés

Az ötlettől a termékig.
A formatervezés az iparművészeten belül azon tevékenység, amely az iparilag előállított tárgyi világ formai-esztétikai kialakításával foglalkozik. Célunk, hogy teljeskörű támogatás adjunk egy ötlet megvalósulásához.

Csomagolástervezés

Az eladások során nagyon fontos szerepet tölt be egy terméknek a csomagolása.  Sok esetben ez vonja fel a vásárló figyelmét a termékünkre, amit aztán kézbe vesz, hogy közelebbről megismerhessen.

Branding és arculattervezés

A meghatározó arculat elengedhetetlen egy cég életében, célja a figyelem megragadása és az azonosíthatóság. Legyen szó egy logóról vagy teljes arculatról, fontos az átgondolt és tudatos tervezés.

Mit csinál egy ipari formatervező?

IPARI TERVEZŐ / TERMÉKTERVEZŐ

Fogyasztási elektronikát, autókat, építőipari gépeket tervez. Az ipari formatervezők , más néven terméktervezők , mindenféle iparághoz és célhoz tervezhető terméket fejlesztenek. A prototípus, a tesztelés és az iterálás révén termékeket hoznak életre. A tervezés során figyelembe veszik a termék funkcióját, formáját és ergonómiáját is. Ezek használata a számítógéppel segített tervezés (CAD) programok, mint például az AutoCAD vagy SolidWorks használatával létrehozzák a 3D modelleket és terméket.

Az ipari tervezők létrehozzák:
- Fogyasztási és háztartási cikkeket,
- Autókat, kerékpárokat, repülőgépeket
- Fogyasztói hardver és elektronikai készülékeket,
- Orvosi eszközöket
- Gépeket

Képességek:3ds Max Design, AutoCAD, SolidWorks, AcceliCAD , MathCAD , Catia , Ansys

3D tervezés
Termékfejlesztés

Lépjen velünk kapcsolatba!


Amennyiben kérdése van, árajánlatot kérne keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén