A kreatív szakmában is nagyon számít a megfelelő kommunikáció. Megtanultuk, hogy – bár minden projektünkbe a szívünket, lelkünket beleadjuk – az ügyfelekkel való találkozások során nem az érzelmeink, hanem a szakmai tudásunk, felkészültségünk és a tárgyalás technikája, menete az irányadó.

A workshop során megismerhettük  a tárgyalástechnika alapjait és kiprübálhattuk az elhangzottakat. Éles helyzeteket teremtettünk, amelyek során az ügyefelek szerepében a DD csapat tagjai ültek velünk szemben.

A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni a designdonum001@gmail.com e-mail címen, “designdonum workshop” tárggyal lehetséges. A helyek limitáltak, így érdemes időben jelentkezni!

facebook

// EN //

In the creative business, a lot depends on communication. A bad answer or a misunderstanding and the success of the business might become a failure. During the workshop, you can learn and try out the basics of negotiating technics. You can test yourself how to communicate with customers who will be the members of the DesignDonum team during the evening.

In partnership with Budapest Design Week